A Bencés Bál visszhangja

Bencés Bál

Az idei Bencés Bál bevétele rekordösszeg lett, 3 700 000 Ft, amellyel hátrányos helyzetű diákjainkat támogatjuk. Hat diák egyévnyi taníttatási költségét jelenti ez az összeg, vagy más megközelítésben, egy hátrányos helyzetű diák teljes, hat évig tartó pannonhalmi tanulmányait fedezi. Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, aki eljött, vett tombolát, ezzel is segítve a jótékonysági célt. Különösen is köszönjük azoknak, akik anyagi támogatásukkal vagy tombolafelajánlásukkal segítették a bált!

A bál váratlan forulata volt, amikor a Várszegi Asztrik főapát által felajánlott különleges tombolatárgyra, a Dalai Lámától kapott sálra spontán aukció indult meg, és végül egymillió forintért kelt el.

Külön öröm volt, hogy szép számmal eljöttek jelenlegi diákjaink szülei. Új színfolt volt, hogy sokan gyermekeiket is elhozták a bálba. Igazán családias együttlét volt. Reméljük, hogy jövőre még többen eljönnek, hogy együtt mulassunk egy nemes cél érdekében.

Azoknak, akik nem voltak, ajánljuk a báli fotókat itt, a Magyar Kurir oldalán megjelent cikket, illetve a bál fővédnökének, Dr. Csermely Péternek a megnyitó beszédét.